Leenfiets

Het gezonde alternatief! Woont u in de buurt, maak dan gebruik van een gratis leenfiets. We hebben een aantal fietsen klaar staan.

Haal -en brengservice

Woont u, zoals de meeste van onze klanten klanten, binnen een straal van 5 kilometer? Dan brengen wij u naar huis als u de auto komt brengen. En is de auto klaar, dan halen we u weer thuis op.

Huurauto

Woont u niet vlakbij of kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Maak voor € 35,- per dag (exclusief brandstofkosten) gebruik van onze huurauto.

Klantenservice

Over Autobedrijf Harteveld

Automobilisten van alle merken kunnen bij Autobedrijf Harteveld rekenen op de service en de aandacht van een zeer ervaren dealer met een vakkundig team medewerkers. Autobedrijf Harteveld is Saab en Subaru service dealer en Volvo en Ford specialist.

Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf, waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Autobedrijf Harteveld kenmerkt zich door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant. Dat is de aard van het familiebedrijf, waar u óók een beetje tot de familie wordt gerekend.

Zekerheden

Autobedrijf garage bij bovag aangesloten

Vraag over het vervangend vervoer? Bel 015-2565100.

Stel vraag

Betaalbare tarieven

Bij Autobedrijf Carteam Harteveld betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Autobedrijf Carteam Harteveld houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

A-Merk onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen onderdelen van A-kwaliteit.

De zekerheid van BOVAG

Autobedrijf Carteam Harteveld is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.