Subaru onderhoud, service en reparatie.

Carteam Autobedrijf Harteveld is officieel Subaru service dealer. Wij beschikken over alle kennis en know-how. Tijdens onderhoud van uw Subaru hebben we een uitgebreide lijst van controle punten. Als u specifieke vragen of een onverhoopte klacht heeft kunnen we ook dat oplossen.

Subaru staat bekend als één van de betrouwbaarste en veiligste auto’s. Of het nu een Subaru Forester, Subaru Legacy, Subaru Outback, Subaru Impreza, Subaru Justy, Subaru BRZ of Subaru XV is, bij Carteam Autobedrijf Harteveld doen we er alles aan om dat zo te houden en uw auto na elke beurt in topconditie te hebben. Een goed onderhouden Subaru bijvoorbeeld is onverwoestbaar; dat zeggen niet alleen wij maar ook de ANWB en Autoweek. De kosten voor onderhoud van een Subaru zijn over het algemeen zeer betaalbaar. Door onze Subaru expertise kunnen wij uw Subaru perfect onderhouden of snel en deskundig repareren tegen een betaalbare prijs.

Subaru onderhoud

De huidige modellen van Subaru dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (wat eerder komt) onderhoud te krijgen. Wij voeren het onderhoud of reparatie aan uw Subaru conform fabrieksvoorschrift. Zo blijft uw garantie behouden en kunt gebruik blijven maken van de Subaru Mobiliteit Garantie.

Subaru specialist voor Delft, Pijnacker en Nootdorp

Carteam Autobedrijf Harteveld is officieel Subaru dealer voor onderhoud en service.

Bel voor werkplaatsafspraak:

015-2565100

Maak afspraak online
Subaru Occasions

Meer over het onderhoud van uw Subaru? Bel 015-2565100.

Stel vraag

Betaalbare tarieven

Bij officieel Subaru dealer Harteveld betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar onderhoud.

Haal- en brengservice

Subaru dealer Autobedrijf Harteveld houdt u mobiel, ook als uw auto in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Originele onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we alleen originele onderdelen.

De zekerheid van BOVAG

Autobedrijf Carteam Harteveld in Pijnacker is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.