De Subaru specialist

Zoekt u een Subaru specialist voor het onderhouden en eventueel repareren van uw Subaru? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van Subaru. Ook hebben wij een grote voorraad Subaru onderdelen direct op voorraad én een systeem om Subaru onderdelen snel bij ons te laten bezorgen. Zodat u weer snel van uw Subaru kunt genieten.

Subaru staat bekend als één van de betrouwbaarste en veiligste auto’s. Bij Subaru specialist Autobedrijf Harteveld doen we er alles aan om dat zo te houden en uw Subaru na elke onderhoudbeurt in topconditie te hebben. Een goed onderhouden Subaru bijvoorbeeld is onverwoestbaar; dat zeggen niet alleen wij maar ook de ANWB en Autoweek.

Bewezen Subaru kwaliteit

Door onze Subaru expertise kunnen wij uw Subaru perfect onderhouden of snel en deskundig repareren tegen een betaalbare prijs. Ervaar het zelf en maak een afspraak.

Snel en gemakkelijk bereikbaar

Plan route

Daarom dé Subaru specialist: Carteam Autobedrijf Harteveld

  • Prettig tarief

  • Al vele jaren dé Subaru specialist

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Specialistische Subaru kennis aanwezig

  • Goed opgeleide Subaru technici

Carteam Autobedrijf Harteveld is de Subaru specialist voor Delft, Pijnacker, Nootdorp, Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Zoetermeer.

Bel voor werkplaatsafspraak:

015-2565100

Maak afspraak online

Meer over het onderhoud van uw Subaru? Bel 015-2565100.

Stel vraag

Alle gangbare Subaru modellen kunnen wij onderhouden. Subaru modellen die wij probleemloos kunnen onderhouden zijn de Subaru BRZ, Subaru Forester, Subaru Impreza, Subaru Justy, Subaru Legacy, Subaru Levorg, Subaru Outback, Subaru SVX, Subaru Trezia, Subaru Tribeca, Subaru Vivio, Subaru WRX, Subaru XV.

Betaalbare Subaru tarieven

Bij Subaru specialist Harteveld betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar Subaru onderhoud.

Haal- en brengservice

Subaru specialist Autobedrijf Harteveld houdt u mobiel, ook als uw Subaru in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Originele Subaru onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we originele Subaru onderdelen.

De zekerheid van BOVAG

Subaru specialist Autobedrijf Harteveld is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.