Open

Subaru Specialist

Carteam Autobedrijf Harteveld: UW SUBARU SPECIALIST

Carteam Autobedrijf Harteveld

SUBARU ONDERHOUD, SERVICE EN REPARATIE.

Carteam Autobedrijf Harteveld is de specialist in Subaru voor de regio Den Haag, Rotterdam en Delft. Wij beschikken over alle kennis en know-how. Het onderhoud van uw Subaru hebben doen we aan de hand van  een uitgebreide lijst van controle punten. Als u specifieke vragen of een onverhoopte klacht heeft kunnen we uiteraard ook dat oplossen.

CONTACT

Subaru staat bekend als één van de betrouwbaarste en veiligste auto’s.

Of het nu een Subaru Forester, Subaru Legacy, Subaru Outback, Subaru Impreza, Subaru Justy, Subaru BRZ of Subaru XV is, bij Carteam Autobedrijf Harteveld doen we er alles aan om dat zo te houden en uw auto na elke beurt in topconditie te hebben. Een goed onderhouden Subaru bijvoorbeeld is onverwoestbaar; dat zeggen niet alleen wij maar ook de ANWB en Autoweek. De kosten voor onderhoud van een Subaru zijn over het algemeen zeer betaalbaar. Door onze Subaru expertise kunnen wij uw Subaru perfect onderhouden of snel en deskundig repareren tegen een betaalbare prijs.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Harteveld
Carteam Autobedrijf Harteveld

SUBARU ONDERHOUD

De huidige modellen van Subaru dienen iedere 12 maanden of 15.000 kilometer (wat eerder komt) onderhoud te krijgen. Wij voeren het onderhoud of reparatie aan uw Subaru conform fabrieksvoorschrift. Zo blijft uw garantie behouden en kunt gebruik blijven maken van de Subaru Mobiliteit Garantie.

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Harteveld?

Bij Carteam Autobedrijf Harteveld staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Harteveld is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN