Open

Saab Specialist Zuid-Holland

SAAB SPECIALIST ZUID-HOLLAND

Carteam Autobedrijf Harteveld

DE SAAB SPECIALIST VOOR ZUID-HOLLAND SINDS 1963

Zoekt u een vertrouwde Saab specialist in Zuid-Holland voor het onderhouden en repareren van uw Saab? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring en uitgebreide voorraad Saab onderdelen op voorraad zijn wij het adres voor de Saab rijder in Zuid-Holland. Verder hebben wij een systeem om Saab onderdelen een aantal keren per dag bij ons te laten bezorgen.

CONTACT

DE SAAB SPECIALIST MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN

Bij Carteam Autobedrijf Harteveld, de specialist in SAAB voor Zuid-Holland staat een gedreven en ervaren team Saab specialisten voor u klaar om uw Saab goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring in Saab én vele zeer tevreden klanten is Carteam Autobedrijf Harteveld daarmee dé specialist voor Saab onderhoud.
In de werkplaats is de specifieke Saab knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan uw Saab. Ook beschikken we over speciaal Saab gereedschap zoals de diagnose apparatuur van Saab (Tech2 en MDI), hiermee kunnen wij de meest complexe elektronische storingen van uw Saab oplossen.

Het Zweedse merk zit inmiddels in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn wat ons betreft de gewoonste zaak van de wereld. Op deze site kunt u kennismaken met de ‘Saab-familie’ in deze regio.

CONTACT

Carteam Autobedrijf Harteveld
Carteam Autobedrijf Harteveld

DAAROM VOOR SAAB ONDERHOUD NAAR DÉ SAAB SPECIALIST VAN DELFT: CARTEAM AUTOBEDRIJF HARTEVELD

  • Saab zit in onze genen
  • Sinds 1963 Saab-dealer voor de randstedelijke regio
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Specialistische Saab kennis aanwezig
  • Goed opgeleide Saab technici

Carteam Autobedrijf Harteveld is de Saab specialist voor Delft, Pijnacker, Nootdorp, Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Voorburg en Zoetermeer.

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Harteveld?

Bij Carteam Autobedrijf Harteveld staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Harteveld is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN