De Saab specialist voor Zuid-Holland sinds 1963

Zoekt u een vertrouwde Saab specialist in Zuid-Holland voor het onderhouden en repareren van uw Saab? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring en uitgebreide voorraad Saab onderdelen op voorraad zijn wij het adres voor de Saab rijder in Zuid-Holland. Verder hebben wij een systeem om Saab onderdelen een aantal keren per dag bij ons te laten bezorgen.

De Saab specialist met kwaliteit en scherpe tarieven.

Bij Carteam Autobedrijf Harteveld, de specialist in SAAB voor Zuid-Holland staat een gedreven en ervaren team Saab specialisten voor u klaar om uw Saab goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring in Saab én vele zeer tevreden klanten is Carteam Autobedrijf Harteveld daarmee dé specialist voor Saab onderhoud.
In de werkplaats is de specifieke Saab knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan uw Saab. Ook beschikken we over speciaal Saab gereedschap zoals de diagnose apparatuur van Saab (Tech2 en MDI), hiermee kunnen wij de meest complexe elektronische storingen van uw Saab oplossen.

Het Zweedse merk zit inmiddels in onze genen. Daarnaast zijn we een familiebedrijf, in de beste zin van het woord. Persoonlijke aandacht en attente service zijn wat ons betreft de gewoonste zaak van de wereld. Op deze site kunt u kennismaken met de ‘Saab-familie’ in deze regio.

Daarom voor Saab onderhoud naar dé Saab specialist: Carteam Autobedrijf Harteveld

  • Saab zit in onze genen

  • Sinds 1963 Saab-dealer voor de randstedelijke regio

  • Persoonlijke service en aandacht

  • Specialistische Saab kennis aanwezig

  • Goed opgeleide Saab technici

Carteam Autobedrijf Harteveld is de Saab specialist voor Delft, Pijnacker, Nootdorp, Den Haag, Rotterdam, Rijswijk, Voorburg en Zoetermeer.

De Saab specialist voor Delft, Pijnacker en Nootdorp.

Bel voor werkplaatsafspraak:

015-2565100

Maak afspraak online

Meer over het onderhoud van uw Saab? Bel 015-2565100.

Stel vraag

Betaalbare Saab tarieven

Bij de Saab specialist voor Zuid-Holland Carteam Autobedrijf Harteveld betaalt u alleen wat u nodig heeft: goed en betaalbaar Saab onderhoud.

Haal- en brengservice

Saab specialist Carteam Autobedrijf Harteveld houdt de Saab rijder uit Zuid-Holland mobiel, ook als uw Saab in onderhoud is. Met een huurauto of gratis haal- en brengservice binnen de regio.

Originele Saab onderdelen

Is vervanging van onderdelen nodig dan gebruiken we op verzoek alleen originele Saab onderdelen.

De zekerheid van BOVAG

Autobedrijf Carteam Harteveld in Pijnacker is aangesloten bij BOVAG. Een wel zo prettig idee.