015 256 51 00 info@autobedrijfharteveld.nl Delftsestraatweg 26c, Pijnacker

Autobedrijf Harteveld – Meer dan 50 jaar service centraal

Saab, Volvo, Ford & Subaru-rijders kunnen bij Harteveld rekenen op de service en de aandacht van een zeer ervaren dealer met een vakkundig team medewerkers.

Harteveld is de naam van een echt en hecht familiebedrijf, waar persoonlijke aandacht en vertrouwde service een soort tweede natuur zijn. Autobedrijf Harteveld kenmerkt zich door de grote betrokkenheid van alle medewerkers bij de klant. Dat is de aard van het familiebedrijf. Eigenaar Leo Harteveld is o.a verantwoordelijke voor de dagelijkse gang van zaken tezamen met de in- en verkoop voor auto’s. In de verkoop wordt hij geassisteerd door Nick Sterker.

Over relaties gesproken: Service- en Partsmanager Arne Kronshorst werkt al meer dan 35 jaar bij ons dealerbedrijf. Onze monteurs Marco, Danny & John tezamen al meer dan 65 jaar en mede dankzij hun ervaring draait het technische team uitstekend: snel en goed, met aandacht voor details. En – niet te vergeten – met enthousiasme voor zowel de auto als de klant!

Voor een vriendelijk ontvangst in ons bedrijf (aan de telefoon en in de showroom) zorgen Anja (links) en Tessy (rechts).

Wilt u een afspraak maken voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, dan helpt onze After Sales Manager Anne Kronshorst u verder.

Leo Harteveld is als directeur verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen het dealerbedrijf.

Verkoopadviseur Nick Sterker informeert u graag over alle nieuwe Subaru en Volvo modellen in onze collectie. Ook voor occasions bent u bij Nick aan het juiste adres.

Chef werkplaats Marco Smeele is uw aanspreekpunt voor de werkplaats, bijvoorbeeld als u uw auto brengt voor een servicebeurt.

Danny Visser – Saab- en Volvo specialist en ervaren monteur van alle automerken.

John Mastenbroek – Subaru- en Ford specialist en ervaren monteur van alle automerken.