Open

Garage Pijnacker

GARAGE PIJNACKER

Carteam Autobedrijf Harteveld

DÉ GARAGE VOOR PIJNACKER EN OMSTREKEN

Zoekt u een garage voor het onderhoud en reparatie van uw auto in de regio Pijnacker? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met een schat aan kennis en ervaring zijn wij het adres voor goed en betaalbaar onderhoud in Pijnacker. Natuurlijk houden wij u mobiel bij onderhoud en/of reparatie.

Contact

DE GARAGE MET KWALITEIT EN SCHERPE TARIEVEN IN PIJNACKER

Bij Carteam Autobedrijf Harteveld, de garage voor Pijnacker, staat een gedreven en ervaren team autotechnici voor u klaar om uw auto goed en tegen scherpe tarieven te onderhouden en zo nodig te repareren. Met jarenlange ervaring met alle merken en modellen én vele zeer tevreden klanten is autobedrijf Carteam Autobedrijf Harteveld daarmee dé garage  in Pijnacker en omstreken.

In de werkplaats is de knowhow aanwezig voor onderhoud van en reparaties aan alle gangbare merken en modellen. Ook beschikken we over het juiste gereedschap en diagnose-apparatuur, waarmee wij de meest complexe elektronische storingen van uw auto op kunnen lossen.

Contact

Carteam Autobedrijf Harteveld
Carteam Autobedrijf Harteveld

DAAROM NAAR CARTEAM AUTOBEDRIJF HARTEVELD, DÉ GARAGE VOOR PIJNACKER

  • Betaalbare tarieven
  • Jarenlange ervaring
  • Vervangend vervoer
  • Persoonlijke service en aandacht
  • Alle merken en modellen
  • Goed opgeleide technici

Contact

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autobedrijf Harteveld?

Bij Carteam Autobedrijf Harteveld staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autobedrijf Harteveld is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN