Valeo ruitenwisserbladen aanbieding

Gratis 2 liter MPM ruitensproeiervloeistof

Ruitenwissers zijn aan vervanging toe zodra ze gaan piepen, strepen achterlaten of bij het wissen delen overslaan. Natuurlijk kunt u ook voor ruitenwissers bij ons terecht. Dat geldt ook voor flatblade wisserbladen.

Er zijn diverse redenen waarom ruitenwissers vervangen moeten worden. Vaak zien wij dat ruitenwissers strepen trekken of dat er een waas op de voorruit achterblijft. De oorzaak: een versleten ruitenwisserblad. De wissers vegen ongeveer 150.000 keer tijdens de levensduur en hierdoor neemt de kwaliteit van het blad af. Ook de klacht van het stuiteren van de ruitenwisser over het raam horen wij regelmatig. Het blad van de ruitenwisser is dan hard geworden en dan veegt het niet meer soepel op het raam. Dit kan door veel zonlicht (UV-straling) of ouderdom ontstaan.

Wij raden u aan om zodra de eerste strepen zich beginnen te vormen de ruitenwissers te vervangen. Wij kunnen ze snel monteren!

Gratis 2 liter MPM ruitensproeiervloeistof bij aankoop van Valeo ruitenwissers

Bij aankoop van Valeo ruitenwissers ontvangt u nu gratis* 2 liter MPM ruitensproeiervloeistof. Zorg er voor dat de ruitensproeiervloeistof steeds bijgevuld is, zodat u altijd goed zicht heeft.

* aanbieding geldig t/m 31 oktober 2020

Bij aankoop van Valeo ruitenwissers

gratis
  • 2 liter MPM ruitensproeiervloeistof (actie geldt t/m 31 okt. 2020)

Bel direct of kom langs voor nieuwe ruitenwissers speciaal voor uw type auto. De meeste ruitenwissers kunnen meteen gemonteerd worden.

Wij helpen u graag, ook zonder afspraak!

Bel 015-2565100

Of stel vraag online

Video over ruitenwisserbladen vervangen