Nieuws

Het laatste nieuws van Autobedrijf Harteveld

Facebook Status

Wat een waanzinnige BMW 3-serie GT hebben we binnen gekregen. Eens kijken wie we hier blij mee gaan maken.

Facebook Picture
BMW 320 D GT High Executive Upgrade Tweedehands auto, Diesel, 46.950,- € occasion in DELFGAUW

auto.autoscout24.nl

Tweedehands auto te koop: BMW 320 D GT High Executive Upgrade, 46.950,- €, Diesel, Automatisch van 07/2013 occasion in DELFGAUW, 17.495 km, 135 kW

Saab, Subaru, Volvo, Autobedrijf Harteveld heeft de statusupdate van Subaru Nederland gedeeld.

Facebook Picture
Subaru Nederland

De eerste 4.900 km zitten erop! Team Offtrax is zojuist in Kroatië aangekomen. Nog 30.000 km te gaan!

Meer informatie over de Mongolia Charity Rally? Lees hier ons persbericht: http://bit.ly/1qGV9DW

#teamofftrax #Subaru #rallytomongolia

De zakelijke Ford-rijder zit goed bij Autobedrijf Harteveld

DELFGAUW – De bovenverdieping van Autobedrijf Harteveld wordt tegenwoordig voor een groot deel ingenomen door Ford-modellen. Dit bedrijf is zich, naast de dealerschappen van Saab & Subaru en het specialisme in Volvo, tevens gaan toeleggen op Ford

“Hiermee denken we een gat te vullen dat is ontstaan na het verdwijnen van de enige gespecialiseerde Ford-dealer in Delft”, zegt directeur Leo Harteveld. “Eigenaren van een Ford kunnen voortaan dus terecht bij Autobedrijf Harteveld voor een reparatie aan hun auto of het gebruikelijke onderhoud.”
Autobedrijf Harteveld kan zakelijke rijders heel goed van dienst zijn. Het merk Ford is voor zakelijke rijders heel interessant. Een Ford voor zakelijk gebruik is namelijk tegen heel scherpe leasetarieven mogelijk. Heel interessant bovendien, omdat de zakelijke rijder gedurende vijf jaar slechts 14 procent bijtelling betaalt op enkele Focus modellen welke wij nog op voorraad hebben staan. Verkoopadviseur Nick Sterker kan u hier alles over vertellen. “De zakelijke Ford-rijder zit goed bij Autobedrijf Harteveld”, aldus Nick.
De nieuwe bedrijfsactiviteiten op het gebied van Ford zijn een logische stap in de verdere expansie van Autobedrijf Harteveld. Eerder werd de verkoop en het onderhoud van het merk Volvo al aan het programma toegevoegd. Volvo is jarenlang een zusterbedrijf geweest van Ford. Beide merken delen dan ook een heleboel technieken, hebben dezelfde onderstellen en dezelfde onderdelen. “Hierdoor is onze werkplaats heel goed voorbereid op de nieuwe bedrijfsactiviteiten”, aldus Nick.
Voor een fijne vakantie en een veilige reis is het natuurlijk van belang dat de auto helemaal in orde is. Speciaal voor de Ford-rijder kan Autobedrijf Harteveld een gratis vakantiecheck uitvoeren, inclusief een airco-controle. Voor een bevredigende vakantie in uw Ford, eerst dus even langs Autobedrijf Harteveld”, aldus Nick.

Facebook Picture